Hiperhidroza și Tratamentul prin Simpatectomie: O Soluție Chirurgicală pentru Transpirația Excesivă

Medicina modernă oferă popularitate unui nou serviciu - „A doua opinie a doctorului”. Doctor Ruslan Șcarăbnîi vă oferă a doua opinie în chirurgia toracică. Doctor Ruslan Scarabnii
Hiperhidroza este o afecțiune care cauzează transpirație excesivă, mult mai mult decât este necesar pentru reglarea temperaturii corpului. Acest lucru poate afecta orice parte a corpului, dar este mai frecvent în axile, palme, tălpi și față. Este o afecțiune de multe ori inconfortabilă și jenantă, care poate avea un impact semnificativ asupra calității vieții unei persoane.

Simpatectomia toracică endoscopică este o procedură chirurgicală minim invazivă care tratează hiperhidroza. Aceasta implică secționarea anumitor nervi din lanțul simpatic în torace, nervi responsabili pentru stimularea transpirației.

Procedura începe cu anestezia generală a pacientului. După aceea, chirurgul introduce un endoscop printr-o mică incizie sub linia axilară. Endoscopul, echipat cu o cameră video mică, permite chirurgului să vizualizeze nervii simpatici. Odată identificați nervii, chirurgul folosește un instrument specializat pentru a tăia ( blocarea ) anumite părți ale lanțului simpatic, inhibând astfel semnalele către glandele sudoripare.

Programează-te la o consultație!

    Copyright © 2023 Doctor Ruslan Șcarăbnîi

    has been added to the cart. View Cart
    Sună acum!